Print this page

Новини

Благодійна акція "Монетки дітям"

Шановні пан або пані,

 Вас вітає В’ячеслав Биков – виконавчий директор благодійного фонду «Таблеточки», благодійники та команда якого вже 10 років допомагають онкохворим дітям та їхнім сім’ям з усієї України.

 Ми запрошуємо Ваш навчальний заклад з 1 по 30 вересня 2021 року взяти участь у благодійній акції «Монетки дітям», яку Фонд проводить разом з Національним банком України та за підтримки Міністерства освіти та науки України. Мета акції – зібрати якомога більше монет номіналом у 25 копійок, що вже вийшли з обігу та не мають купівельної спроможності, і перетворити їх на реальну допомогу дітям, які зараз борються з раком.

 Найефективніший спосіб прищепити дітям гуманістичні цінності – залучати їх до відповідних проєктів, які водночас їм під силу та мають реальний ефект на світ навколо. Беручи участь в акції «Монетки дітям» школярі відчують силу та ефект єднання заради досягнення мети. Коли діти допомагають дітям – це безцінно!

 Монети номіналом у 25 копійок вийшли з обігу – ними неможливо розрахуватись, лише обміняти в банку. Йти в банк, щоб здати жменю монет – незручно, тому у багатьох вони й досі лежать у скарбничках без діла. Але кожна така забута копійка – це крок до одужання для онкохворих українців. Маленької допомоги не буває – навіть найменший внесок разом з сотнями інших перетворюється на потужну допомогу для дітей.

 Отож закликаємо Ваш заклад доєднатись до допомоги!

 Щоб взяти участь в акції:

 Зареєструйте Ваш заклад для участі в акції тут.

  1. Призначте день початку акції у Вашому закладі в період з 1 по 30 вересня, проінформуйте учнів та батьків. Інструкція, яка допоможе організувати акцію та допоміжні матеріали тут.
  2. Зберіть монети в пластикові пляшки.
  3. Відвезіть монети у найближче відділення банку-партнера та перекажіть їх на рахунок фонду «Таблеточки».
  4. Отримайте диплом та відсвяткуйте свою участь в акції.

 Приєднуйтесь до акції – наближайте дітей до одужання!

 Усі деталі акції Ви знайдете тут. Якщо у Вас виникли запитання, телефонуйте за номером 0-800-339-713 з 10.00 до 18.00 або надішліть електронного листа на адресу monetki@tabletochki.org.

 Щиро сподіваюся на Вашу підтримку та плідну співпрацю. Подолаємо дитячий рак разом!

 В'ячеслав Биков, ACCA Виконавчий директор Благодійний фонд «Таблеточки»

Read 335 times Last modified on Вівторок, 14 вересня 2021 08:14
Поділитися