Вчителі англійської мови з Тернополя розпочали навчання та
  ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ БАТЬКІВ МАЛЕНЬКИХ МЕШКАНЦІВ ...
Вітаємо лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024»!
Управлінням освіти і науки Тернопільської міської ради отримано
Тернопільські школярі  ТЛ№21- СМШ ім.І.Герети  та учениця ТПШ №1

Новини

Інноватика в сучасній освіті

12-14 жовтня 2020 року відбудуться Дванадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» й виставка освіти за кордоном «World Edu» в Київському Палаці Спорту (Спортивна площа, 1, м. Київ).

Організовує та проводить виставку Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» - професійний захід в освітньому середовищі нашої країни, спрямований на обговорення нагальних проблем, обмін практикою впровадження сучасних педагогічних інновацій і рішень, спілкування між виробниками засобів навчання і їх безпосередніми користувачами - це професійна платформа для ділових контактів і визначення шляхів інтеграції до європейського освітнього й наукового співтовариства. Учні, батьки, студенти матимуть можливість ознайомитись з особливостями вступу до закладів освіти, бакалаврськими й магістерськими програмами, підготовчими курсами, отримати консультації з вибору професії тощо.

Виробники і постачальники сучасних засобів навчання продемонструють керівникам, спеціалістам закладів освіти, батькам, педагогам сучасні комплексні рішення і програми для закладів освіти, систем дистанційного навчання, меблів, обладнання для STEM-освіти, харчоблоків, спортивних залів і майданчиків, дидактичних матеріалів для НУШ тощо.

Тематичні заходи: конференції, презентації, семінари, тренінги, педагогічні коучинги, освітні воркшопи тощо відбудуться в онлайн форматі. Майстер-класи, презентації відбудуться безпосередньо на стендах учасників.

 

Взяти участь у виставці http://innovosvita.com.ua/index.php/uk/to-participants 

Взяти участь у конкурсах http://innovosvita.com.ua/index.php/uk/contest

 

Виставка відбудеться з обов’язковим дотриманням рекомендацій МОЗ України щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19). Рекомендовані правила перебування на виставці: користуйтесь захисною маскою; дотримуйтеся дистанції 1,5 метри; використовуйте дезінфікуючі засоби для рук; уникайте тісних контактів, скупчення людей.

Виставки працюватимуть 12-13 жовтня 2020 р. – 10:00 – 18:00; 14 жовтня 2020 р. – 10:00 – 14:00. ВХІД БЕЗКОШТОВНИЙ.

 

З питань замовлення участі у виставці, конкурсах, проведення заходів звертайтесь в Оргкомітет: Компанія «Виставковий Світ»

Тел.: (044) 498-42-04, 498-42-05, (067) 656-51-89, (067) 721-49-46

E-mail: expo@vsvit.com.ua, 4984204@ukr.net

https://www.facebook.com/worldedu.exhibitions/

https://www.instagram.com/exhibitions_world.ua/

Read 377 times Last modified on Понеділок, 14 вересня 2020 09:39
Поділитися

Керівники

Контакти (upravl.osvita@ukr.net)

м.Тернопіль,
бульвар Т.Шевченка, 1
46000
тел.: 0352525694

upravl.osvita@ukr.net

Top