Вчителі англійської мови з Тернополя розпочали навчання та
  ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ БАТЬКІВ МАЛЕНЬКИХ МЕШКАНЦІВ ...
Вітаємо лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024»!
Управлінням освіти і науки Тернопільської міської ради отримано
Тернопільські школярі  ТЛ№21- СМШ ім.І.Герети  та учениця ТПШ №1

Новини

Дня вчителя у Тернополі

Напередодні Дня працівника освіти, що традиційно відзначають в Україні у першу неділю жовтня, в Тернополі відбулося урочисте засідання та святковий концерт.

Під час урочистостей очільник Тернополя Сергій Надал спільно з начальником міського управління освіти і науки Ольгою Похиляк привітали на нагородили кращих освітян та освітянок Тернопільської громади.

«Вчитель – це набагато більше, аніж професія. Вчитель – це спосіб життя. Це покликання. Тому що мало лише навчити дітей основам предметів і передати їм знаття. Справжній вчитель навчає вихованців основ людяності, щирості і добра, передає справжню життєву мудрість, - зазначив Сергій Надал. - «Усі професії починаються від учителя», - говорили наші предки. І це справді так, адже майбутні митці і науковці, менеджери і військові, інженери та лікарі, усі починають шлях професійного становлення від своїх вчителів. А я, як міський голова, буду й надалі робити все можливе, щоб забезпечити належний рівень фінансування праці освітян, створити гідні умови для праці вчителя та навчання дітей. Це обов’язок перед громадою та Україною».

Очільник Тернополя подякував усім тернопільським вчителям, педагогам, викладачам за щоденну клопітку працю, талант, майстерність і  відданість учням та побажав здоров’я, натхнення, творчої наснаги, нових здобутків та ясних Божих ласк і благословення на щоденну працю.

Read 474 times Last modified on Понеділок, 07 жовтня 2019 08:49
Поділитися

Керівники

Контакти (upravl.osvita@ukr.net)

м.Тернопіль,
бульвар Т.Шевченка, 1
46000
тел.: 0352525694

upravl.osvita@ukr.net

Top