Вчителі англійської мови з Тернополя розпочали навчання та
  ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ БАТЬКІВ МАЛЕНЬКИХ МЕШКАНЦІВ ...
Вітаємо лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024»!
Управлінням освіти і науки Тернопільської міської ради отримано
Тернопільські школярі  ТЛ№21- СМШ ім.І.Герети  та учениця ТПШ №1

Новини

Протокол конкурсної комісії

ПРОТОКОЛ №2

засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу

на заміщення вакантної посади асистента вчителя

Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16

імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради

Тернопільської області

 04.09.2019р.                                                                                                   12.00 год.

 Місце проведення – кабінет № 105.

 ПРИСУТНІ:

Балящук Марія Михайлівна – заступник директора школи з навчально-виховної роботи, голова комісії;

Соловей Оксана Михайлівна –вчитель математики, спеціаліст вищої категорії, звання «Вчитель-методист», секретар комісії;

Члени комісії:

Іванюк Тетяна Михайлівна – практичний психолог;

Сампара Ніна Василівна – голова профспілкового комітету школи;

Федун Галина Павлівна – заступник директора з навчально-виховної роботи ТКМЦ   управління освіти і науки Тернопільської міської ради;

Місько Володимир Володимирович –депутат Тернопільської міської ради;

Івахів Мирон Володимирович – голова ради школи від батьківської громадськості.

Відсутні:

0 чол.

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Проведення конкурсу на заміщення вакантної посади асистента вчителя Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради Тернопільської області.
  1. Визначення переможця конкурсу на заміщення вакантної посади асистента вчителя Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради Тернопільської області.

 СЛУХАЛИ: 1. Проведення конкурсу на заміщення вакантної посади асистента вчителя Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради Тернопільської області.

 ІНФОРМУВАЛИ:

  1. Голова конкурсної комісії Балящук М.М., яка повідомила, що  на заміщення вакантної посади асистента вчителя Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради Тернопільської області подали документи дві особиМариновська Ольга Володимирівна та Стасишин Оксана Михайлівна

 Конкурсна комісія заслухала претендента на посаду асистента вчителя Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради Тернопільської області Мариновську Ольгу Володимирівну. Стасишин Оксана Михайлівна на  конкурс не з’явилася.

ВИСТУПИЛИ:

 

Мариновська О.В.: «Закінчила ТНПУ у 2018 році. Ступінь вищої освіти – бакалавр. Навчається в магістратурі. Досвід роботи відсутній. Конкурсантка розповіла про перспективний план роботи у навчальному закладі. Зазначила, що учні у школі повинні не лише навчатися, але їх потрібно залучати до участі у різноманітних навчальних заходах. Наголосила, що навчатися потрібно граючись».

Балящук М.М.: «Які функції асистента вчителя?».

Мариновська О.В.: «Допомагає в організації навчально-виховного процесу в класі з інклюзивним навчанням; надає допомогу учням з особливими освітніми потребами в організації робочого місця; проводить спостереження за дитиною з метою вивчення її індивідуальних особливостей, схильностей, інтересів та потреб; допомагає концентрувати увагу, сприяє формуванню саморегуляції та самоконтролю учня; співпрацює з фахівцями, які безпосередньо працюють з дитиною з особливими освітніми потребами та приймають участь у розробленні індивідуальної програми розвитку, індивідуального навчального плану;забезпечує разом з іншими працівниками здорові та безпечні умови навчання, виховання та праці;веде встановлену педагогічну документацію; на основі вивчення актуального та потенційного розвитку дитини приймає участь у розробленні індивідуальної програми розвитку».

Сампара Н.В.: «Скільки і які ключові компетентності повинен формувати педагог в учневі?»

Мариновська О.В.: «Ключових компетентностей є 10. Зокрема: спілкування державною мовою, іноземними мовами, математична компетентність, інформаційно-цифрова, уміння вчитися впродовж життя (як на мене, це одна із основних компетентностей, якою повинна володіти людина упродовж всього життя), за здоровий спосіб життя, повага і обізнаність до культури…».

Місько В.В.: «Що повинен вміти асистент вчителя?»

Мариновська О.В.: «Застосовувати професійні знання в практичній діяльності, здійснювати педагогічний супровід дитини з особливими освітніми потребами в умовах інклюзивного навчання;  разом із іншими фахівцями складати та реалізовувати індивідуальну програму розвитку дитини;  вести спостереження та аналізувати динаміку розвитку учня; налагоджувати міжособистісні стосунки між всіма суб'єктами навчально-виховної діяльності; займатись посередницькою діяльністю в сфері виховання та соціальної допомоги».

Івахів М.В.: «Чому Ви хочете бути учителем?»

Мариновська О.В.: «Професія вчителя мені подобається. Я люблю дітей, тому вирішила взяти участь у конкурсі і сподіваюся працювати у школі».

 ГОЛОСУВАННЯ: 

Мариновська О.В.: – 7 голосів.

ВИРІШИЛИ:

Визнати переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади асистента вчителя Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради Тернопільської області Мариновську Ольгу Володимирівну.

Голова комісії                                                          __________ М.М.Балящук

 Заступник голови комісії                                      __________О.М.Соловей

 Члени комісії:                                                                                                       

__________ Т.М.Іванюк

__________ Н.В.Сампара

__________ Г.П.Федун

__________ М.В.Івахів

__________ В.В.Місько

Read 508 times
Поділитися

Керівники

Контакти (upravl.osvita@ukr.net)

м.Тернопіль,
бульвар Т.Шевченка, 1
46000
тел.: 0352525694

upravl.osvita@ukr.net

Top