Вчителі англійської мови з Тернополя розпочали навчання та
  ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ БАТЬКІВ МАЛЕНЬКИХ МЕШКАНЦІВ ...
Вітаємо лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024»!
Управлінням освіти і науки Тернопільської міської ради отримано
Тернопільські школярі  ТЛ№21- СМШ ім.І.Герети  та учениця ТПШ №1

Новини

ПРОТОКОЛ № 1 засідання конкурсної комісії

ПРОТОКОЛ № 1

засідання конкурсної комісії щодо проведення 1- го етапу

конкурсу на заміщення вакантної посади асистента вчителя

Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16

імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради

 Тернопільської області

 

30.08.2019 р.                                                                                                12.30 год.

 

Місце проведення – кабінет № 201.

 

ПРИСУТНІ:

Балящук Марія Михайлівна – заступник директора школи з навчально-виховної роботи, голова комісії;

Соловей Оксана Михайлівна –вчитель математики, спеціаліст вищої категорії, звання «Вчитель-методист», секретар комісії;

Члени комісії:

Іванюк Тетяна Михайлівна – практичний психолог;

Сампара Ніна Василівна – голова профспілкового комітету школи;

Федун Галина Павлівна – заступник директора з навчально-виховної роботи ТКМЦ   управління освіти і науки Тернопільської міської ради;

Івахів Мирон Володимирович – голова ради школи від батьківської громадськості.

Відсутні:

1 чол.:

Місько Володимир Володимирович –депутат Тернопільської міської ради.


 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

  1. Розгляд заяв претендентів та поданих ними документів на відповідність установленим законодавством вимогам для участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади асистента вчителя Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради Тернопільської області.
  2. Голосування про допущення претендентів для участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади асистента вчителя Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради Тернопільської області.

 

 

СЛУХАЛИ: 1. Розгляд заяв претендентів та поданих ними документів на відповідність установленим законодавством вимогам для участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади асистента вчителя Тернопільської загальноосвітньої школи  I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради Тернопільської області.

 

ІНФОРМУВАЛИ: Голова конкурсної комісії Балящук М.М., яка ознайомила присутніх з порядком проведення конкурсу на заміщення вакантних посад педагогічних працівників Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького, а також повідомила, що на розгляд конкурсної комісії поступили дві заяви від Стасишин Оксани Михайлівни та Мариновської Ольги Володимирівни про бажання взяти участь у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади асистента вчителя Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького. Вона перелічила всі подані претендентами документи для участі у конкурсі та зазначила, що всі вони відповідають вимогам Положення про конкурс на посаду вчителя української мови та літератури.

СЛУХАЛИ: 2. Голосування про допущення претендентів для участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади асистента вчителя Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради Тернопільської області.

 

ГОЛОСУВАЛИ: Про допуск до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади асистента вчителя Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради Тернопільської області:

 

Підсумки голосування:

 П.І.П. кандидата на посаду

за

проти

утримались

Стасишин Оксана Михайлівна

6

-

-

Мариновська Ольга Володимирівна

6

-

-

 
 ВИРІШИЛИ:

  1. Допустити до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади асистента вчителя Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради Тернопільської області Стасишин Оксану Михайлівну та Мариновську Ольгу Володимирівну.
  2. Провести ознайомлення кандидатів на посаду асистента вчителя Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради Тернопільської області із закладом, трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування 04 вересня 2019 року.
  3. Конкурсній комісії у своїй роботі керуватися «Положенням про порядок проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад педагогічних працівників Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького» затверджене наказом по школі від 10.01.2019 р. № 03-к розроблене відповідно до «Типового Положення про порядок проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти м.Тернополя», затвердженого рішенням Тернопільської міської ради від 22.11.2018 р. №7/30/32.

 

 

 Голова комісії                                                        __________ М.М.Балящук

 Заступник голови комісії                                      __________О.М.Соловей

 Члени комісії:                                                                                                          

__________ Т.М.Іванюк

__________ Н.В.Сампара

__________ М.В.Івахів

__________ Г.П.Федун

Read 261 times
Поділитися

Керівники

Контакти (upravl.osvita@ukr.net)

м.Тернопіль,
бульвар Т.Шевченка, 1
46000
тел.: 0352525694

upravl.osvita@ukr.net

Top