Print this page

Новини

ПРОТОКОЛ №1  засідання конкурсної комісії

ПРОТОКОЛ №1

засідання конкурсної комісії щодо проведення 1- го етапу

конкурсу на заміщення вакантної посади вчителя інформатики

Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16

імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради

Тернопільської області

 

09.08.2019р.                                     09.00 год.

 

Місце проведення – кабінет № 201.

 

ПРИСУТНІ:

Балящук Марія Михайлівна – заступник директора школи з навчально-виховної роботи, голова комісії;

Соловей Оксана Михайлівна – вчитель математики, спеціаліст вищої категорії, звання «Вчитель-методист», секретар комісії;

Члени комісії:

Іванюк Тетяна Михайлівна – практичний психолог;

Сампара Ніна Василівна – голова профспілкового комітету школи;

Івахів Мирон Володимирович – голова ради школи від батьківської громадськості;

Місько Володимир Володимирович – депутат Тернопільської міської ради.

 

Відсутні:

1чол.:

Федун Галина Павлівна – заступник директора з навчально-виховної роботи ТКМЦНОІМ.


  ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

  1. Розгляд заяв претендентів та поданих ними документів на відповідність установленим законодавством вимогам для участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади вчителя інформатики Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради Тернопільської області.
  2. Голосування про допущення претендентів для участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади вчителя інформатики Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради Тернопільської області.

 

 

СЛУХАЛИ: 1. Розгляд заяв претендентів та поданих ними документів на відповідність установленим законодавством вимогам для участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади вчителя інформатики Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради Тернопільської області.

 

ІНФОРМУВАЛИ: Голова конкурсної комісії Балящук М.М., яка повідомила, що на розгляд конкурсної комісії поступили дві заяви від Дмитерка Анатолія Тарасовича та Музики Наталі Степанівни про бажання взяти участь у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади вчителя інформатики Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького. Вона перелічила всі подані претендентами документи для участі у конкурсі та зазначила, що всі вони відповідають вимогам Положення про конкурс на посаду вчителя інформатики.

СЛУХАЛИ: 2. Голосування про допущення претендентів для участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади вчителя інформатики Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради Тернопільської області.

 

ГОЛОСУВАЛИ: Про допуск до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади вчителя інформатики Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради Тернопільської області:

 

Підсумки голосування:

 П.І.П. кандидата на посаду

за

проти

утримались

Дмитерко Анатолій Тарасович

6

-

-

Музика Наталя Степанівна

6

-

-

 
  ВИРІШИЛИ:

  1. Допустити до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади вчителя інформатики Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради Тернопільської області Дмитерка Анатолія Тарасовича та Музику Наталю Степанівну.
  2. Провести ознайомлення кандидатів на посаду вчителя інформатики Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради Тернопільської області із закладом, трудовим колективом 09 серпня2019 року.
  3. Конкурсній комісії у своїй роботі керуватися «Положенням про порядок проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад педагогічних працівників Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького» затверджене наказом по школі від 10.01.2019 р. № 03-к розроблене відповідно до «Типового Положення про порядок проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти м. Тернополя», затвердженого рішенням Тернопільської міської ради від 22.11.2018р.  №7/30/32.

 

 

Голова комісії                                __________М.М.Балящук

 Заступник голови комісії                __________О.М.Соловей

 Члени комісії:                                                                                                          

__________ Т.М.Іванюк

__________ Н.В.Сампара

__________ М.В.Івахів

__________ В.В.Місько

Read 366 times
Поділитися