Вчителі англійської мови з Тернополя розпочали навчання та
  ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ БАТЬКІВ МАЛЕНЬКИХ МЕШКАНЦІВ ...
Вітаємо лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024»!
Управлінням освіти і науки Тернопільської міської ради отримано
Тернопільські школярі  ТЛ№21- СМШ ім.І.Герети  та учениця ТПШ №1

Новини

Найкращим учням – щомісячні іменні стипендії!

Найкращим учням – щомісячні іменні стипендії!

 

 

17 серпня під час сесії міської ради очільник Тернополя Сергій Надал вручив кращим тернопільським школярам сертифікати на отримання іменних стипендій у галузі наук та у номінації «Кращий учень школи». Відповідні рішення були прийняті на сесії міської ради.

Зокрема, 48 школярів отримуватимуть впродовж 2018/2019 навчального року стипендії Тернопільської міської ради у галузях мовознавство, історія, математики, інформатики тощо. Також 33-оє школярів отримуватимуть стипендію міського голови у номінації «Кращий учень школи».

«Досвід попередніх двох років у виплаті іменних щомісячних стипендій показує, що це є добрим стимулом для дітей поглиблювати свої знання у певних галузях, тому цього року місто продовжує практику призначення стипендій, названих іменами відомих тернопільських діячів, - розповідає Сергій Надал. - Стипендії отримуватимуть переможці олімпіад, а також ті школярі, що мають кращі досягнення у 17-ти номінаціях, зокрема у галузях мовознавства, фізики, математики, інформатики, конструювання і  винахідництва, музики, фізичної культури і спорту, учнівського самоврядування та інших».

Претендентів на отримання грошових виплат визначала спеціальна конкурсна комісія з питань освіти та науки після подання кандидатур від кожної школи з числа кращих учнів.

Нагадаємо, за кошти міського бюджету цього року також передбачається виплата грошової нагороди випускникам закладів загальної та середньої освіти міста Тернополя за високі досягнення в навчанні за результатами ЗНО.

 

Read 455 times
Поділитися

Керівники

Контакти (upravl.osvita@ukr.net)

м.Тернопіль,
бульвар Т.Шевченка, 1
46000
тел.: 0352525694

upravl.osvita@ukr.net

Top