Вчителі англійської мови з Тернополя розпочали навчання та
  ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ БАТЬКІВ МАЛЕНЬКИХ МЕШКАНЦІВ ...
Вітаємо лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024»!
Управлінням освіти і науки Тернопільської міської ради отримано
Тернопільські школярі  ТЛ№21- СМШ ім.І.Герети  та учениця ТПШ №1

Новини

Маленькі ерудити змагались за звання «Надія Тернополя»

Новою ініціативою порадував Клуб обдарованих школярів Тернополя. Цього разу ‒ малечу. Другий рік поспіль в обласному центрі набирає популярності Всеукраїнський проект «Інтелект України».

Тож із учнів других класів, які опановують його програму, сформовано команду з промовистою назвою «Перчики», яка кинула виклик збірній «Бувалих» ‒ четвертокласників, стартовий склад якої відібрано після 15 днів кастингу!

Тож фінал Третьої міської альтернативної комплексної олімпіади «Надія Тернополя» відбувався 18 квітня 2017 року в актовій залі Тернопільської Української гімназії імені І. Франка у формі гри «Брейн-ринг». Учасникам такої цікавої олімпіади працівники науково-дослідницької лабораторії якості навчання обдарованої дитини, що функціонує при міському управлінні освіти і гауки, запропонували логічні звдвчі на загальний розвиток, які виявляли рівень мислення «юних «інтелектуалів» та залишкові знання четвертокласників. «Інспекторами» команд, які спостерігали за справедливістю оцінювання та успішністю учасників, і водночас «продюсерами» дійства виступили керівництво навчального закладу ‒ господаря дійства, директор гімназії «Гармонія» Галицького коледжу імені В. Чорновола, а також десятикласник навчально-виховного комплексу «Школа ‒ економічний ліцей № 9», він же ‒ президент Клубу обдарованих школярів Тернополя. Глядацька аудиторія була інтерактивною, тобто брала активну участь у відповідях на запитання олімпіади, весь час зберігаючи шанс замінити когось із стартового складу. Та команди не здавалалися, боротьба була безкомпромісною ‒ і в підсумку рахунок 5,5:5 на користь «Бувалих», яка в такий же спосіб розіграла чемпіонське звання.

Третьою «надією Тернополя» вперше став хлопець ‒ вихованець знаменитого в Україні навчально-виховного комплексу «Школа-ліцей № 6 ім. Н. Яремчука» Владислав Козар. Олімпіада довела ефективність реалізації проекту «Інтелект України» в Тернополі, продемонструвала систему відбору випускників школи І ст. у зацікавлені навчальні заклади для обдарованих учнів. Тож за «Надією Тернополя» – майбутнє в контексті реформування освіти в Украні!

Read 1405 times Last modified on Середа, 05 липня 2017 07:57
Поділитися

Керівники

Контакти (upravl.osvita@ukr.net)

м.Тернопіль,
бульвар Т.Шевченка, 1
46000
тел.: 0352525694

upravl.osvita@ukr.net

Top